Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 09.02.2018. 16:01 |

GO HDZ BiH Mostar uveo novi sustav upravljanja bazom članstva

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. veljače (FENA) - Gradska organizacija HDZ-a BiH Mostar ulazi u 2018. godinu s novim sustavom upravljanja bazom članstva, istaknuto je na proširenoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Na sjednici održanoj u petak predstavljene su sve mogućnosti koje spomenuti programski sustav nudi članovima HDZ-a BiH, kao i samoj organizaciji.

"Mobilne aplikacije, push up notification, grupno slanje maila, sms-a, anketiranje, akreditiranje i slično, samo su neke od mogućnosti novog sustava. Sustav upravljanja članstvom i organizacijom je u potpunosti napravljen i kreiran od stane domaćih mostarskih programera", navodi se u priopćenju mostarskog HDZ-a BiH.

Tijekom sjednice analizirane su stranačke aktivnosti u 2017. godini, a bilo je riječi i o onome što slijedi u 2018. godini te o planu rada, kako temeljnih ogranaka, tako i Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar u cjelini.

Svi predsjednici temeljnih organizacija HDZ-a BiH Mostar dostavili su svoja izvješća o radu za proteklu godinu, a nazočni su najviše vremena posvetili analizi stanja na terenu i aktualnoj problematici iseljavanja, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'