Sport     | 10.02.2018. 19:08 |

Fijuljanin, Helda i Adžajlić pobjednici u skijanju za menadžere

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. februara (FENA) - Na Bjelašnici je danas organiziran cjelodnevni program obilježavanja 34. godišnjice od Olimpijskih igara u Sarajevu.

Posjetitelji olimpijske planine Bjelašnice imali su priliku uživati u svirci Lake, Bombaj štampe i drugim sadržajima, koje su za obilježavanje ove godišnjice pripremili prijatelji marketing agencije B40 Turistička zajednica Kantona Sarajevo i Javnog preduzeća ZOI'84.

U organizaciji Marketing agencije B40 upriličeno je i 13. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju na kojem je učestvovalo 65 menadžera i menadžerki iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

U kategoriji menadžerica prvo mjesto osvojila je Ajla Fijuljanin (Orea Bazaar), drugo mjesto pripalo je Lejli Zvizdić (BHRT) dok je treće mjesto osvojila Alma Skopljak Ramović (BH Telecom).

U kategoriji menadžera preko 50 godina prvo mjesto osvojio Adnan Helda (Aparthotel Amna), drugo mjesto pripalo je Mirzi Lokvančiću (Knauf), a na trećem mjestu bio je Mitja Koprivšek (Eti Slovenija).

Takmičili su se i menadžeri koji imaju do 50 godina gdje je prvo mjesto osvojio Ismar Adžajlić (GEN-I), drugo Samir Smajić (Comprex) i treće Enes Vilić (Blow Up).

Pobjednici u sve tri kategorije osvojili su nagrade partnera projekta Eti, Laško, Sol Azur, Axe i Poli, saopćeni su organizatori ovog takmičenja.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Muzaferija: Samo je pitanje vremena kada ću sklopiti stazu od starta do cilja (VIDEO)

Brignone pobijedila u veleslalomu u švedskom Areu

Članovi BUM-a djeluju zajedno na kreiranju prilika u biznis sektoru

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'