Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Prva stranka

Saopćenje

Prva stranka javno poziva visokog predstavnika Valentina Incka da se zahvali građanima BiH što su mu omogićili da u BiH živi kao Lord ,prima astronomske plate i obnaša funkciju mumije ,a ne visokog predstavnika.U njegovom mandatu se ponašao kao slučajni prolaznik kojeg građani BiH ne interesuju,nikada nije stao u zaštitu onih koji su tražili pomoć od njega da djeluje po službenoj dužnosti kao njegovi prethodnici.

Pokazao je da je diplomatska kukavica koja šuruje sa lokalnim političarima i javno podržava njihov nerad.Prva stranka je stava da je visoki predstavnik i OHR izgubio svaku svrhu postojanja jer nije reagovao na najveći kriminal u državi koja sprovodi Centralna izborna komisija koja je omogućila pljačku glasova i manipulaciju izbora stavljanjem na biračke spiskove 250.000 umrlih i neprestanim govorom mržnje Dodika,Čovića i Izetbegovića koji nisu i opomenuti,a kamoli sankcionisani.

BiH je nanesena velika šteta jest su građani BiH taoci međunarodne zajednice i njenog miješanja koje samo šteti ,a ne koristi.

Vrijeme je da se OHR koji je izgubio svaku svrhu zatvori i visoki predstavnik pošalje u penziju.

Mi smo se patili zadnjih 20 godina u podršku istog OHR-a ,pa ćemo se i dalje patiti ali sami.

Vrijeme je za rastanak! 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.