Magazin     | 15.10.2018. 08:09 |

Moby najavio izlazak memoara 'Then It Fell Apart" za 2019.'

FENA Agencije

LOS ANGELES, 15. listopada (FENA) - Američki glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby najavio je izlazak memorara "Then It Fell Apart" za 2019., piše The Rolling Stone.

 "Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih", napisao je Moby na twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. "Porcelain: A Memoir".

"U ljeto 1999. Moby je objavio album koji je definirao tisućljeće, "Play". Poput albuma koji definiraju generaciju, "Play" je bio sveprisutan i katapultirao je Mobya u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Lou Reedom, Christinom Ricci i Madonnom, uzimajući ecstasy za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo", stoji u priopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. lipnja 2019., prenosi Hina. 

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za "Then it fell apart" da "nekako ta kronika duge, tamne noći duše uključuje smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika".

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Memoari Alekseja Navaljnog 'Patriot' izlaze iz štampe 22. oktobra u Sjedinjenim Državama

Memoari princa Harryja stigli u V.B.Z.- ove knjižare

Boris Johnson piše memoare o vremenu provedenom u Downing Streetu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu