Stranačke aktivnosti     | 05.09.2019. 14:05 |

Saopćenje za javnost PDA BiH

FENA Saopćenje

Veliki broj Prijedorčana i okolnih općina pristupa Pokretu demokratske akcije

U gradu Prijedoru i okolnim općinama primjećuje se veliko interesovanje građana koji pristupaju političkoj organizaciji PDA BiH, što će biti dobra polazna osnova za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, čije su pripreme već uveliko počele.

Istakla je ovo, između ostalog, Azra Pašalić, predsjednica Regionalnog odbora PDA Bosanska Krajina Prijedor, na sjednici održanoj u utorak na kojoj se razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji kako u Prijedoru, tako i u entitetima, te državi Bosni i Hercegovini.

„Naglasak u predstojećem radu stavit ćemo na kontakte i rad sa dijasporom kako bismo njihove glasove usmjerili na našu izbornu listu za Skupštinu grada koju ćemo formirati zajedno sa njima. Takođe, prioritet ove regionalne organizacije bit će i direktan kontakt i razgovor sa građanima da bi se pronašla adekvatna rješenja na probleme koje imaju u svojim mjesnim zajednicama“, kazala je predsjednica.

Pašalić je ujedno naglasila da Regionalna organizacija PDA Bosanska Krajina Prijedor ima veliku podršku Mirsada Kukića, predsjednika stranke, kao i svih članova centralnih organa stranke.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Elzina Pirić nova predsjednica PDA BiH

Saopćenje za javnost PDA

Saopćenje za javnost PDA BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu