Stranačke aktivnosti     | 23.12.2019. 13:01 |

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

FENA Saopćenje

U subotu 21.12.2019. godine , u Zenici  je održana  Izvještajno – izborna Konferencija Forum seniora Gradske organizacije SDP BiH Zenica  na kojoj je izabrano novo rukovodstvo i usvojen Izvještaj o radu za period 2017 – 2019 god.   Konferenciji je prisustvovalo 40 od pozvanih  52 delegata koji su za predsjednika GO FOS SDP BiH  Zenica izabrali  Hamzaliju Bešlagića, a za  zamjenika  Biljanu Asotić – Đurica.

Za sekretara je izabrana  Bašić Amira, a za potpredsjednika Sarajlić Zijad.

Konferencija je izabrala i dvanaestočlano Predsjedništvo Foruma seniora kojeg čine :

Mujkanović Said, Brljevac Sead, Halilović Hata, Karić Alija, Marić Slavko, Telalović Refik, Kratina Zora, Beganović Rasim, Čejić Žarko, Hrnkaš Slavica, Livnjak Midhat i Suljić Zijad.

Nakon održane  Izborno – izvještajne Konferencije  Foruma seniora, GO SDP BiH Zenica u sljedećih trideset dana će organizovati  i Izborno – izvještajne Konferencije Foruma žena, Foruma mladih i Foruma sindikalnih aktivista  čime će se završiti ciklus unutar partijskih izbora GO SDP BiH Zenica za mandatni period 2019-2023 godine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu