Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Šarović: Očekujemo pobjedu u Brodu, Prijedoru ali i u još mnogim sredinama

Prijatno sam iznenađen radom opštinske organizacije SDS u Brodu, radom narodnog poslanika Vidića kao i svih članova Opštinskog odbora. To mi daje za pravo da budem ubjeđen u pobjedu Srpske demokratske stranke u Brodu – istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović, na pres konferenciji u Brodu prije početka Koordinacionog odbora SDS IJ4.

Šarović je kazao da je uvjeren da će nakon lokalnih izbora SDS u cijeloj izbornoj jedinici 4 igrati jednu značajnu ulogu.

„Nova imena koja imamo u Brodu to garantuju. Loš rad predstavnika vlasti su nam dali još veću šansu za pobjedu. Predstavićemo jedan dručačiji Brod tokom izborne kampanje za lokalne izbore i odnijećemo pobjedu ovdje“ – ponovio je Šarović..

On je kazao da Anketni odbora NSRS dobra šansa da ispitaju sve nabavke urađene tokom vanrednog stanja.

Komentarišući situaciju u Prijedoru Šarović je kazao da se SNSD ponaša osvetnički jer je počeo da smjenjuje neke direktore srednjih i osnovnih škola u ovome gradu.

„SNSD je sad u manjini u Prijedoru i tako će i ostati nakon lokalnih izbora. Izabraćemo najboljeg kanidata koji može da povede taj grad ka napretku. SNSD je sad na poraženoj strani i mora da se navike da će tih slučajeva biti još više u mnogim sredinama“ – naglasio je Šarović.

Sa predsjednikom SDS u posjeti Brodu bio je i zamjenik predsjednika SDS Rado Savić i generalni sekretar SDS Zoran Latinović.

Sektor za politiku i medije

 

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.