Najave     | 16.11.2023. 10:38 |

PIT Travnik 2023: 'Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije' 

FENA Saopćenje, Foto/ PIT TRAVNIK

TRAVNIK, 16. novembra (FENA) - PIT Travnik 2023: "Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije“ naziv je događaja koji će biti održan 21. novembra u Travniku, a koji organizira Agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing, u saradnji s Ministarstvom privrede Srednjobosanskog kantona, konsultantskom kućom Targer E&C i brendom PIT Events.

Ovo je deseti stručni događaj od početka ove godine u organizaciji agencije Bravaria posvećen području proizvodnje, industrije i tehnologije, navode organizatori.

Stručna, teorijska i praktična znanja iz ovih područja značajna su i obimna, dinamična i visoko diverzificirana. Baš zbog toga, kažu organizatori, stalno je aktivan zahtjev za kontinuirano ulaganje, učenje i obučavanje te jačanje međusobnih veza pojedinaca i kompanija.  
 
S druge strane, kao i nemjerljivim doprinosom i značajnim statusom tokom historije, tradicijom i naslijeđem, arhitekturom i turističkim atrakcijama, Travnik i gradovi koji mu gravitiraju danas se mogu pohvaliti sjajnim pričama iz proizvodnje i industrije.  
 
„Svjež pristup, razmišljanje izvan okvira i odvažnost pojedinaca i kolektiva u procesima inoviranja i za nas predstavljaju nadahnuće i snažan pogon. Naravno, svaka naša konferencija prilika je za razvoj, ali sada s jasnom namjerom otvaramo prostor za pojedinačne primjere iz Srednjobosanskog kantona, inspirativne priče iz kojih svi učimo i rastemo", riječi su direktorice agencije Bravaria Industrial Marketing Samire Avdić.
 
U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju PIT događaji u Bosni i Hercegovini igraju ključnu ulogu u oblikovanju uspješnih karijera i unapređenju poslovanja pružajući mogućnost za učenje, povezivanje, inspiraciju i promociju te doprinoseći razvoju industrije i unapređenju profesionalnih puteva. 
 
Poslovne i profesionalne kompetencije, stabilno poslovanje i konkuretnost svakako su važne reference koje poslodavcima, zaposlenima i kompanijama općenito omogućavaju da održe korak s vremenom i sve istančanijim zahtjevima tržišta. 
 
Posjetitelje očekuje sadržajan program, a agenda će obraditi širok dijapazon tema, od trenutnih izazova industrije preko aktualizacije naprednih tehnologija i digitalizacije do kreiranja zdravog poslovnog okruženja za sve sudionike te dobrih praksi i veće konkurentnosti kompanija. 
 
Učešće se može prijaviti putem linka PIT Travnik 2023, a za sve dodatne informacije pisati na bravaria@bravaria.ba. 
 
Sponzori događaja su INOVA, CUBE Consulting, DERUBIS Caravans, Valley Aqua, Ruff Cycles, NoBil, Enova i Kristal, stoji u saopćenju. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Promo

Otvorena nova poslovnica Addiko Bank Sarajevo u centralnom dijelu grada

M:tel: Bez prekida u komunikaciji i za vrijeme kolapsa elektroenergetskog sustava

Konferencija Connecto 2024. u Intera Tehnološkom parku u Mostaru