Bosna i Hercegovina     | 13.04.2018. 13:24 |

Traži se novi prostor za smještaj Policijske postaje u Glamoču

FENA Mario Loncar

GLAMOČ, 13. travnja (FENA) - MUP Hercegbosanske županije pod hitno traži prostor od 350 četvornih metara u Glamoču, koji je odmah useljiv, za potrebe smještaja Policijske postaje.

U izjavi za Fenu ministar županijskog MUP-a Darinko Mihaljević kazao je kako trenutni prostor koji godinama koriste djelatnici PP Glamoč, nije više uvjetan za rad niti je financijski isplativo raditi njegovu adaptaciju.

- Sagledavajući sve činjenice, prvenstveno gledajući zdravlje zaposlenika, uz pretpostavku da trenutni prostor ne udovoljava uvjetima radnog mjesta, odlučili smo se za promjenu radne okoline i traženje novog prostora koji zadovoljavaju osnovne kriterije propisane Zakonom o građenju - kazao je Mihaljević.

MUP je raspisao javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup zgrade. Na javni poziv mogu se javiti sve pravne i fizičke osobe koje na području Glamoča imaju u vlasništvu građevinski objekt koji zadovoljava kriterije propisane Zakonom o građenju.

Ponude se zaprimaju do 20. travnja, do 12 sati, nakon čega će ovlašteno povjerenstvo analizirati pristigle ponuda, obaviti obilazak svih ponuđenih objekata i nakon toga predložiti izbor najpovoljnije ponude za zakup objekta prema navedenim uvjetima i prema najnižoj cijeni zakupa.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Postupak izdavanja Energetske dozvole za izgradnju vjetroelektrane na području Glamoča

U požaru u Glamoču smrtno stradala jedna osoba

Glamoč: U karanten na Bjelavama jučer smješteno još 11 osoba

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu