Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 16.04.2018. 14:51 |

Grahovac: Umorni smo, ali ćemo pokušati ući u finale Kupa BiH

FENA

TUZLA, 16. aprila (FENA) - Tri pobjede, šest remija i samo jedan poraz bilans je tuzlanske Slobode u službenim nastupima ove godine.

Nogometaš Vladimir Grahovac, koji je u subotu bio u startnoj postavi Tuzlaka, kaže da je pobjeda protiv Borca od kapitalne važnosti.

- Veoma smo zadovoljni zbog osvajanja tri boda, jer se radi o konkurentu u borbi za opstanak. Osim toga, pobijediti nakon serije teških utakmica u razmaku od deset dana, nije lako. Ova pobjeda nam je veliki korak u nastojanjima da ostanemo u društvu najboljih bh. ekipa - kaže Grahovac za Fenu.

Već u srijedu "crveno-crni“ će se naći pred novim iskušenjem, jer im prestoji uzvratni susret polufinala Kupa BiH protiv Željezničara.

Grahovac ističe da je 0:0 iz prve utakmice vrijedan kapital, ali da još ništa nije riješeno i da tek predstoji borba za prolazak u finale.

- I mi i Željezničar umorni smo od non-stop igranja srijedom i vikendom. Ko će biti svježiji preksutra, vidjet ćemo. Pred našim navijačima, koji će nas, vjerujem, snažno podržati, pružit ćemo ponovo maksimum i lično se nadam prolasku u finale - smatra nogometaš Slobode.

Ubijeđen je da će njegova ekipa izboriti opstanak u ligi, a kao rođeni Zeničanin nada se da će i Čelik dogodine biti u Premijer ligi BiH.

- Čelik se snažno bori da ostane. Ima još dosta utakmica do kraja prvenstva. Velika je neizvjesnost i bit će do kraja interesantno. Ne mogu reći ko će uz Vitez ispasti, ali se nadam da to neće biti moj bivši klub - zaključio je Grahovac.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Zvijezda 09 nakon preokreta savladala Tuzla City

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu