Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Najave     | 28.05.2018. 14:10 |

BH Telecom donira 117.160 KM institucijama u HNŽ-u

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. svibnja (FENA) - Konferencija za novinare i svečano uručenje donacija BH Telecoma obrazovnim institucijama, sportskim, humanitarnim i drugim udruženjima s područja Hercegovačko-neretvanske županije bit će upriličeno u utorak, 29. svibnja, u 10 sati, u zgradi BH Telecoma u Mostaru.

Riječ je o 13 ustanova koje su dobile ukupno 117.160 maraka donatorskih sredstava od BH Telecoma.

Prisutnima će se na dodjeli donacija BH Telecoma u Mostaru obratiti direktor Direkcije Mostar BH TelecomaAdil Šuta i izvršni direktor Direkcije za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecoma Duljko Hasić.

Inače, na osnovu Odluke o dodjeli donacija pravnim licima u 2017. godini, donesene po provedenom javnom natječaju BH Telecoma za dodjelu donacija, 137 pravnih osoba je dobilo donaciju, a ukupan iznos dodijeljenih donacija je milijun maraka.

Donacije BH Telecoma u 2017. godini su dodijeljene u svrhu pomoći osnovnim i srednjim školama za nabavku IT opreme za potrebe opremanja informatičkih kabineta, profesionalnim/dobrovoljnim vatrogasnim jedinicama i gorskim službama spašavanja za nabavku opreme i drugih sredstava za rad, kao i javnim kuhinjama, za nabavka namirnica i kuhinjske opreme.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

BHRT i BH Telecom nastavljaju saradnju: Europsko prvenstvo u nogometu UEFA EURO 2024.

Općina Novi Grad donirala 50.000 KM za pomoć narodu Palestine

Vrijedna donacija za Dom zdravlja u Tuzli

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu