Stranačke aktivnosti     | 27.09.2018. 20:00 |

Saopćenje za javnost NDP-a

FENA Saopćenje

”Ovih dana se iz raznih medija čuje da opozicija priprema nekakve nerede i nestabilnost u Republici Srpskoj i ovim putem želim energično da demantujem takve navode, u ime NDP-a i naših koalicionih partnera”, saopštio je večeras u Vrbanji kod Banjaluke predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

Opozicija, kaže Čavić, niti predviđa niti planira bilo kakve nemire i neće ugrožavati ustavno pravo građana da izglasaju i promjenu vlast.

”Ne pada nam na pamet ni da negiramo rezultate izbora, jer  očigledno ”režimske” stranke stvaraju ambijent u kojem će se ljudi bojati da izađu na biračka mjesta, vjerujući da može biti nekakvih nemira i da im može biti ugrožena bezbjednost”, poručio predsjednik NDP-a.

Dodaje da takvog scenarija sigurno neće biti i ohrabruje građane da potpuno mirno i slobodno izađu 7. oktobra na izbore, a građani trebaju znati da, kako ističe, opozicija neće ništa preduzeti što bi ugrozilo mir i bezbjednost u Republici Srpskoj.

”Jedino mogu očekivati da takve stvari oni koji najavljuju i insceniraju, a mi ćemo uložiti mnogo napora da prije izbora, na sam dan i nakon izbora demaskiramo sve oni koji pokušaju nešto tako da urade”,  kazao je Čavić.

On je večeras, zajedno sa kandidatima Koalicije NDP DRAGAN ČAVIĆ - NS  - SNS – SLOBODA, iz Izborne jedinice tri, prisustvovao predizbornoj tribini u banjalučkom naselju Vrbanja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

NDP

Vezane vijesti

NDP Dragana Čavića u koaliciji s SNSD-om, tražili jedno ministarstvo

Saopćenje za javnost NDP-a

Saopćenje za javnost NDP-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu