Regija     | 12.10.2018. 07:39 |

Konferencija Udruženja javnih komunikatora jugoistočne Evrope-SEECOM

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. oktobra (FENA) - "Beyond geography: Europeans in search of shared identity", naziv je godišnje konferencije i godišnje skupštine Udruženja javnih komunikatora jugoistočne Evrope (SEECOM) koja će biti održana danas i sutra u Sarajevu.

Kako je iz SEECOM-a najavljeno, konferenciju će otvoriti ministrica bugarskog predsjedavanja Evropskim savjetom 2018. Lilyana Pavlova, šef Delegacije EU u BiH ambassador Lars-Gunar Wigemark i predsjednik SEECOM-a Ognian Zlatev, a koji će biti i panelisti.

Ovo je šesta godišnja konferencija SEECOM kojom se obilježava petogodišnjica od formiranja Udruženja.

Konferenciju zajednički organizuju Program za medije u jugoistočnoj Evropi njemačke fondacije Konrad Adenauer, uz saradnju sa KAS kancelarijom u Sarajevu, i Udruženje javnih komunikatora jugoistočne Evrope.

SEECOM je međunarodno neprofitno strukovno udruženje državnih službenika za komunikaciju iz 13 država jugoistočne Evrope, osnovano 2013. godine u Budvi.

Cilj je afirmacija najviših etičkih i profesionalnih standarda komuniciranja u javnom sektoru i dobrog upravljanja, kroz profesionalnu razmjenu između službenika za komunikacije u javnom sektoru jugoistočne Evrope.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Vijeće ministara BiH danas o Nacrtu zakona o zaštiti ličnih podataka

Vijeće ministara BiH sutra o Nacrtu zakona o zaštiti ličnih podataka

U Beču prva svjetska konferencija o noćnom životu

Promo

Apple MacBook laptopi u m:tel ponudi

M:tel: m:go aplikacija - vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima

Addiko Bank: Odobrenje kredita i kreditne kartice samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu