Bosna i Hercegovina     | 17.10.2018. 14:30 |

Zabave za mališane 'Dječiji sajam' u novembru u Skenderiji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. oktobra (FENA) - Pod sloganom 'Djeci djetinjstvo' od 16. do 18. novembra u Kulturno sportskom i sajamskom centru Skenderija u Sarajevu bit će održana manifestacija 'Dječiji sajam', a organizatori najavljuju festivalski program, zabavu, pjesmu, graju i smijeh ali i najveće sajmište opreme i potrepština za djecu i roditelje.

- I ove godine ta velika smotra rezervirana je za dobro druženje, festivalske nastupe mališana do 12 godina, edukativno-zabavne i sportske aktivnosti, igraonice, poklone, druženja sa javnosti poznatim osobama - navodi se.

Centralna pozornica petog 'Dječijeg sajma' rezervirana je za nastupe djece što se pokazalo kao izuzetna prilika da mališani brojnim posjetiteljima pokažu talente, rad sa svojim odgajateljima, ali i da pokažu kreativnost i steknu samopouzdanje.

- Dvorana 'Mirza Delibašić' bit će pretvorena u veliku maštaonu i igraonu prilagođenu različitim uzrastima u kojoj mališane očekuju brojna iznenađenja i pokloni. Pomno birani partneri potrudili su se da na 'Dječijem sajmu' predstave najbolje iz svog asortimana za potrebe porodice, te za zdrav rast i razvoj djeteta (po diskontnim cijenama) i uz mnoštvo aktivnosti i poklona te radionica za najmlađe - saopćili su organizatori.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu