Sport     | 24.02.2020. 15:07 |

U ožujku četvrto izdanje Mostar Run Weekenda

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. veljače (FENA) - Četvrtu godinu zaredom u Mostaru će se od 20. do 22. ožujka održati Mostar Run Weekend, a središnji događaj te manifestacije bit će Mostarski polumaraton koji svake godine u Mostar privuče nekoliko stotina polumaratonaca iz zemalja susjedstva.

Mostarski polumaraton, kojeg organizira Udruga "Kinezis", osim promocije zdravlja, sporta i društvene empatije postaje i festival druženja i pozitivne energije, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Dodaju kako je važan segment cijele organizacije i humanitarna utrka u kojoj svake godine sudjeluje sve više Mostaraca.

Ove godine utrka će se odvijati u subotu, 21. ožujka, na prvi dan proljeća koji je ujedno i Međunarodni dan osoba s Downovim sindromom. Cjelokupan prihod od humanitarne utrke ide mostarskoj udruzi koja okuplja djecu s Down sindromom.

Cjelokupan program trodnevne manifestacije Mostar Run Weekend, kao i program obilježavanja Dana osoba s Down sindromom u Mostaru bit će predstavljen na konferenciji za medije u utorak, 25. veljače, u Gradskoj vijećnici, s početkom u 12 sati.

O manifestaciji će govoriti gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik Udruge za Down sindrom Mostar Igor Ledić i dr. Franjo Lovrić, stoji u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Shadrack Kimaiyo pobjednik Mostarskog polumaratona

Inspirativnim pričama snažnih žena službeno započeo Mostar Run Weekend 2024

Na Mostarskom polumaratonu 1.200 trkača iz 51 zemlje svijeta

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel