Društvo

Neke lekcije Digitalne akademije dostupne potpuno besplatno

Saopćenje

SARAJEVO, 24. marta (FENA) - U vanrednim okolnostima kao što je ova, kada se svi brinemo za naše zdravlje i naših najbližih, kada razmišljamo kako ćemo i šta ćemo već sutra, idealna je prilika i da ulažemo u sebe i nova znanja, saopćeno je iz Liliuma.

Ova kompanija je odlučila da neke lekcije njihove Digitalne akademije budu dostupne potpuno besplatno, te da se svima omogući da provire u svijet digitalnog marketinga. Pozivaju sve da posjete stranicu www.lilium.academy i već sada nauče nešto novo, a da ostanu kući i na taj način brinu o sebi i ljudima koje vole

-Vodili smo računa da u vrijeme kada smo svi zaista zabrinuti, kada smo pomalo i nervozni i kada mislimo da se vrijeme kod kuće ne može iskoristiti i na koristan način kada smo već konstantno online,  ponudimo svima priliku za sticanje novih znanja. Naša Digitalna akademija je mjesto gdje svijet digitalnog marketinga postaje jednostavniji, shvatite zapravo kako taj svijet funkcioniše i koliko će imati uticaja u budućnosti. Zbog toga smo odlučili svima pružiti dio tog svijeta i pokazati otprilike šta ih čeka ukoliko postanu i polaznici naše akademije. Sada su neke od lekcija dostupne potpuno besplatno i sigurno je da su korisne, pa čak i ako digitalu koristite za lične potrebe. Svakako pozivam sve čitatelje da posjete lilium.academy, registruju se i naravno iskoriste priliku da nauče nešto novo i to besplatno. Svakako se radujemo da na bilo koji način budu dio naše Digitalne akademije, poručili su iz Liliuma.

(FENA) D.J.