Bosna i Hercegovina     | 11.04.2020. 17:09 |

Uskrsna čestitka Udruge razvojačenih branitelja HVO-a ZHŽ-a

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 11. travnja (FENA) - Krizni stožer Udruge razvojačenih branitelja (URB) HVO-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) uputio je čestitku u povodu blagdana Uskrsa.

 "U okolnostima s kojima se nitko od nas nikada nije suočio, zbog ugroze izazvane pandemijom koronavirusa, kada su mnogi od nas zabrinuti, tjeskobni, uplašeni za svoju, a i budućnost svoje djece, iščekujemo Uskrs kao najveći kršćanski blagdan kada je sin božji svojom žrtvom na križu njegove muke otkupio grijehe cijelog svijeta i gdje će svi oni koji povjeruju kako je on jedini put, istina i život, živjeti u njemu i kada umru", navodi se u čestitki.

 Ističe se kako su mnogi ujedinjeni u zaštiti života kao najdragocjenijeg Božjeg dara čovjeku te kako su svi konačno svjesni da je sve što potječe od milosrdnog nebeskog oca njemu podređeno i njemu se i vraća.

 "Budimo stoga radosni u iščekivanju najposebnijeg Uskrsa u našem dosadašnjem životu nakon kojeg će mnogima s lica pasti maske iza kojih su se skrivali cijelog svog života, kako bi nastavili život prepun empatije i suosjećanja za bližnje, za svoje prijatelje, opraštajući svojim neprijateljima, upravo onako kako je to učinio spasitelj i otkupitelj naših grijeha čiji blagdan sutra slavimo", stoji u čestitki Kriznog stožera URB-a HVO-a ZHŽ-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Krišto čestitala Pesah

Reis Kavazović čestitao Pesah

Nikšić čestitao Pesah: Ovaj blagdan uvijek ima važnost i simboličku vrijednost u svakom vremenu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu