Najave     | 24.06.2020. 14:46 |

Sutra uručivanje informatičke opreme Gimnaziji Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. lipnja (FENA) - Direktor Nansen dijalog centra (NDC) Mostar Elvir Đuliman i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Rašid Hadžović uručit će Gimnaziji Mostar informatičku opremu u vidu 28 tableta u četvrtak, 25. lipnja, u zgradi Gimnazije s početkom u 11 sati.

U uvjetima poštivanja socijalnog distanciranja, NDC Mostar će uručivanjem ove opreme olakšati rad učenika i profesora koji su uključeni u NDC-ove obrazovne programe u Gimnaziji Mostar, priopćeno je iz navedenog centra.

Početkom svibnja 2020. godine, Nansen dijalog centar uručio je i 40 tableta Srednjoj školi Stolac koji se već koriste za jačanje vještina učenika i profesora s ciljem promoviranja važnosti društvene odgovornosti i angažiranosti u svojim lokalnim zajednicama.

NDC Mostar implementira navedene obrazovne programe u Mostaru i Stocu uz financijsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške u BiH, a navedenom događaju prisustvovat će i direktor i zamjenica direktora Gimnazije Mostar Haris Idriz i Ankica Čović, stoji u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Učenici Gimnazije Mostar posjetili Filozofski fakultet

NDC Mostar donirao 28 tableta Gimnaziji Mostar

Udruge prikupljaju informatičku opremu za online nastavu

Promo

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!

M:tel: Svjetski dan telekomunikacija i informacijsko društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj

MTEL: Panel-diskusija u okviru kampanje 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu' u Tuzli