FENA biznis     | 04.09.2020. 13:44 |

Mostar: Otvorena šesta dm prodavnica

FENA Saopćenje

Domu zdravlja Mostar uručena donacija od 5.000 KM

Mostar, 4.9.2020. – U sklopu novog shopping centra „Retail park Plaza“ danas je u Mostaru otvorena nova dm prodavnica, šesta u gradu na Neretvi. Prodajna mreža najvećeg drogerijskog lanca u BiH sada broji 76 prodavnica u 44 grada, a građani Mostara od danas željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane mogu potražiti na adresi Bišće polje bb.

Otvorenje nove prodavnice kompanija dm obilježila je i društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici te je Domu zdravlja Mostar uručena donacija od 5.000 KM, namijenjena za nabavku zaštitne opreme koju će medicinsko osoblje koristiti prilikom liječenja pacijenata oboljelih od Koronavirusa.

„U ovo teško vrijeme izazvano širenjem pandemije Koronavirusa, donacija dm-a nas je veoma obradovala i bit će od značajne pomoći za naše uposlenike koji su svakodnevno izloženi kontaktima sa zaraženim pacijentima. Zahvalni smo dm-u na prepoznavanju te potrebe“ izjavio je doc. dr. sc. Mario Kordić, ravnatelj Doma zdravlja, koji je jednosatnim radom na kasi podržao donaciju povodom otvorenja nove dm prodavnice.

U ime kompanije dm, ček donacije je uručio Ante Milićević, regionalni menadžer. „Prije dvije godine otvorili smo petu dm prodavnicu u Mostaru i to na sjevernom izlazu iz grada, a osluškujući potrebe naših kupaca, danas otvaramo i šestu i to na južnom izlazu. Potrebe i zadovoljstvo naših kupaca uvijek su na prvom mjestu te željene proizvode iz već poznatih asortimana mogu potražiti na još jednoj lokaciji“, kazao je Ante Milićević.

Povodom otvorenja prodavnice dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce te im do 6.9. poklanja 15% popusta na ukupnu kupovinu, dok je na dan otvorenja svaka kupovina preko 30 KM nagrađena malim znakom pažnje. Za sve kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust od 15%, dm je osigurao ograničen broj kupona s istom vrijednosti popusta koji će kupci moći iskoristiti do 13.10.2020. Svi kupci pozvani su i da učestvuju u nagradnoj igri koja traje do 18.9. te tako okušaju sreću u osvajanju vrijednih nagrada kao što su električni skuter Xiaomi 856 i dm poklon paket, laptop Lenovo IdeaPad i dm poklon paket te 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice na adresi Bišće polje bb u „Retail parku Plaza“ je od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za 14 godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa 764 zaposlenika i 76 prodavnica u 44 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2018/19. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 188,2 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača, među kojima je preko 30 dm robnih marki kao što su Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

 

Kontakt informacije:

Drogeria market

Tel: 033/778-300,
e-mail: ajla.hadzic@dm-drogeriemarkt.ba

McCANN Sarajevo
Tel: 033/267-121,
e-mail: alena.kulenovic@mccann.ba

Zmaja od Bosne 74/3, 71000 Sarajevo, BiH  
t + 387 33267110   f +387 33267121
nea.manjura@mccann.ba 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu