Stranačke aktivnosti     | 10.09.2020. 15:06 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Nakon posjete Metju Palmera, specijalnog izaslanika američkog državnog sekretara, potpuno je jasno da niti je bio zainteresovan za ideju Milorada Dodika da se ambasada BiH seli iz Tel Aviva u Jerusalem, niti ga je dojmila inicijativa Željka Komšića da se na dnevni red stavi priznanje Kosova – istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović.

„Očito je da Palmer dobro zna da su to samo domaća posla, političke igre smišljene za kratkoročnu upotrebu, a i svi u ovoj zemlji znaju krajnji ishod ovakvih Dodikovih „inicijativa““ – pojasnio je Šarović.

On je naglasio da se ništa neće desiti osim što ćemo u naredna dva mjeseca prebrajati one za i protiv jedne i druge priče, a nama u Republici Srpskoj vjerovatno predstoji još jedna odluka o vitalnom nacionalnom interesu.

„Iste igre gledamo već peti ili šesti put a da li smo shvatili o čemu se zapravo radi - to je već drugo pitanje“ – zaključio je predsjednik SDS-a.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu