Bosna i Hercegovina     | 03.11.2020. 15:13 |

Zavod za izgradnju KS sufinansira projekat adaptacije zgrade Memorijalnog centra

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. novembra (FENA) - Prezentacija potpisivanja Memoranduma o razumijevanju i saradnji i Sporazuma o sufinansiranju između Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari Spomen obilježje i mezarje za žrtve genocida iz 1995. godine i Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo, a u vezi projekta "Sanacija i adaptacija dijela Upravne zgrade iznad krova prvog sprata pa do krova iznad petog sprata u Memorijalnom centru", bit će upriličena u srijedu, 4. novembra u Zavodu za izgradnju KS.

Zavod za izgradnju KS sufinansira projekat u iznosu od 850.000 KM (oko 70 posto) iz Programa utroška namjenskih sredstava Zavoda, a Memorijalni centar u preostalom iznosu od procijenjene vrijednosti projekta (oko 30 posto) i Programa posebnih namjena.

Potpisivanju će prisustvovati direktor Zavoda za izgradnju KS Mirza Hulusić, predsjedavajući Upravnog odbora Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari Spomen obilježje i mezarje za žrtve genocida iz 1995. godine Ševket Hafizović, direktor Službe Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari Spomen obilježje i mezarje za žrtve genocida iz 1995. godine Emir Suljagić i premijer KS Mario Nenadić, saopćeno je iz Memorijalnog centra Srebrenica. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu