Servisne informacije     | 06.11.2020. 13:43 |

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. novembra (FENA) - U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra će biti sunčano. U većem dijelu Bosne prijepodne se očekuje dosta magle i niske naoblake, a sunčanije u drugoj polovini dana. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, a na jugu BiH do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, a na jugu BiH od 16 do 20 stepeni.

U Sarajevu će biti magla prije podne. Sunčanije u drugom dijelu dana. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 2, a najviša dnevna temperatura zraka oko 11 stepeni. 

U većem dijelu Hercegovine i jugozapadu Bosne danas je bilo sunčano. U većem dijelu Bosne i na sjeveru Hercegovine je preovladavalo pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati: Bjelašnica 1, Ivan-sedlo 6, Bihać 9, Prijedor i Sanski Most 10, Gradačac, Jajce i Sarajevo 11, Banja Luka, Bijeljina i Tuzla 12, Bugojno, Doboj i Zenica 13, Drvar 16, Livno 17, Mostar i Široki Brijeg 20, Stolac 21, Grude, Neum i Trebinje 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu