Najave     | 25.01.2021. 12:32 |

Gospodarska komora FBiH organizira webinar o kriznom upravljanju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. siječnja (FENA) - U okviru 5. EUSAIR Foruma Strategije za Jadransko Jonsku regiju, Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine u suradnji sa Forumom Jadransko Jonskih gospodarskih komora, sveučilišta i gradova i u suradnji s Jadransko Jonskom inicijativom – predsjedavanjem Republike Slovenije, organizira međunarodni webinar na temu "Krizno upravljanje i komuniciranje u uvjetima SARS-CoV-2" s fokusom na Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

Webinar je osmišljen i organiziran kako bi predstavio i analizirao izazove i moguća rješenja utjecaja i posljedica SARS-CoV-2 pandemije, a fokusirat će se na ekonomski sektor u BIH i Albaniji kroz prezentacije sveučilišnih profesora, pregleda vladinog sektora i osvrta na njega, primjere iz privatnog sektora te primjere najboljih praksi projekata.

Webinar će se održati u srijedu, 27. siječnja, s početkom u 9 sati, priopćeno je iz Gospodarske komore Federacije BiH.

Pozdravne govore uputit će predsjednik Gospodarske komore Federacije BiH Marko Šantić, predsjednik Privredne komore Drač Albanija Alban Isteri, Milan Jazbec iz Ministarstva vanjskih poslova Republike Slovenije te Fabio Pigliapoco iz Jadransko Jonska inicijative.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu