Kultura     | 26.01.2021. 10:57 |

Škola crtanja i slikanja sa Irfanom Hozom u JU CKM

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 26. januara (FENA) - Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo u ovoj godini organizirat će Školu crtanja i slikanja koju će da vodi istaknuti bh. umjetnik Irfan Hozo.

Škola crtanja i slikanja pod rukovodstvom tog umjetnika pružit će odgovore na likovna pitanja – kako uraditi kvalitetan crtež, kako slikati, oblikovati i kako se umjetnički izražavati bez straha, stvarajući vlastita likovna djela i upoznavajući se sa svim tehnikama.

Irfan Hozo je vlastito pedagoško znanje i iskustvo odlučio prenijeti na sve generacije i one koji žele da se uključe u rad te škole koja će biti realizirana u ateljeu umjetnika, što će svim polaznicima biti dodatni poticaj u radu.

Predznanje nije neophodno za pohađanje aktivnosti, a mjesečna cijena će iznositi 60 KM mjesečno.

Nakon završetka određenog ciklusa škole bit će organizirana izložba radova, uz mogućnost učestvovanja na radionicama i ostalim manifestacijama u organizaciji Ustanove.

Prvi radni sastanak bit će održan u ponedeljak, 1. februara u ateljeu Irfana Hoze.

Više informacija i prijave na www.centarkulture.ba, e-mailom na info@centarkulture.ba ili putem telefonskih brojeva +387 33 23 25 94, +387 33 23 25 95, saopćio je Press JU CKM.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu