Stranačke aktivnosti     | 15.02.2021. 14:44 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 15. veljače 2021. god.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Svečanom sjednicom obilježen Dan Grada Ljubuškog

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Ljubuški, uz nazočnosti brojnih gostiju, danas je obilježen Dana Grada Ljubuškog.
Predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić je na početku svečane sjednice pozdravio goste, a gradonačelnik Vedran Markotić podnio izvješće o svim infrastrukturnim, gospodarskim, kulturnim i sportskim projektima koji su učinjeni u proteklom razdoblju, uz prezentaciju planova i strateških projekata koji se planiraju u sljedećem razdoblju.

Gradonačelnik Markotić posebno je istaknuo zadovoljstvo sa onim što je učinjeno u proteklom razdoblju uz predan rad tima koji je sudjelovao u u cijeloj priči.

„Tijelo javne uprave kojem sam ja na čelu kao i sva javna poduzeća i ustanove grada Ljubuškog moraju biti efikasniji, djelovati brže i biti na usluzi gospodarstvenicima i svim žiteljima. To će osobno i meni biti najveći izazov i misija u idućem razdoblju“, rekao je gradonačelnik Ljubuškog.

Sjednici su, uz Gradske vijećnike, gradonačelnika, te brojne goste nazočili i dužnosnici HDZ-a BiH svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH, predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH i dr. Draganom Čovićem.

Predsjednik Čović u svome obraćanju uputio je čestitku povodom obilježavanja Dana grada Ljubuškog. Ljubuški se svake godine aktivno razvija i postaje ugodno mjesto za život, svojim vizijom nastavite dalje dorađivati i razvijati Ljubuški, poručio je dr. Čović, koji je pohvalio realizirane projekte koje je pratila županijska, federalna i državna razina vlasti.

Sve ono što se uradilo u posljednje četiri godine može biti na ponos svih nas, a pogotovo onih koji žive u svom Ljubuškom. Sve što je učinjeno na prostoru ovog grada, daje mu jednu novu dimenziju i sadržaj. Općine i Gradovi zajedničkim radom kreiraju bolje uvijete za život na našim područjima i ne dozvolite da vas vrijeme na bilo koji način ograniči u planiranim vizijama, istaknuo je između ostalog predsjednik Čović.

Prije svečane sjednice u dvorani za sastanke u zgradi Gradske uprave Ljubuški svečano je potpisana povelja o prijateljstvu gradova Duge Rese iz Hrvatske i domaćina Ljubuškog.

Prijateljstvo između ova dva grada traje već dugo počevši od suradnje KUD-ova ova dva grada, prije svega HKUD-a Herceg-Stjepan iz Ljubuškog koji se sada zove HKUD „Antas Mucić“, i KUD-a Duga Resa. Zajedno s folklorašima zaredale su i međusobne posjete predstavnika ovih Gradova, a od danas je prijateljstvo „i službeno.“

Povelju su potpisali Tomislav Boljak gradonačelnik Duge Rese i domaćin, Vedran Markotić, gradonačelnik Ljubuškog.

Na kraju sjednice dodijeljena su priznanja osobama i firmama za 2020. godinu koji su pridonijele boljem životu na području Ljubuškog.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu