Bosna i Hercegovina     | 28.02.2021. 09:37 |

Jerlagić: BiH nadživjela agresiju, nadživjet će i sitne autonomaše i separatiste

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. februara (FENA) - Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti BiH, predsjednik Stranke za BiH (SBiH) Amer Jerlagić uputio je čestitku svim građanima Bosne i Hercegovine u zemlji i inostranstvu.

- Svim građanima BiH u zemlji i inostranstvu upućujem najiskrenije čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti naše jedine domovine Bosne i Hercegovine. Dana velike odluke i demokratske pobjede. Čestitke upućujem i našim najvećim herojima, braniteljima dugo čuvane suverenosti, nezavisnosti i teritorijalnog integriteta BiH, kao i porodicama onih koji danas više nisu sa nama.

Odbrambeno-oslobodilačkim ratom 90-ih godina prošlog stoljeća odbranili smo državu BiH od agresije. To je naš zalog budućim generacijama, a ujedno i poruka onima koji ne poštuju suverenitet i teritorijalni integritet BiH da se ovaj datum ne može izbrisati iz historije bosanskohercegovačkih naroda i građana. BiH je sa svojim herojima nadživjela veliku agresiju devedesetih, pa će i ove današnje sitne autonomaše i separatiste - navodi u čestitki predsjednik SBiH Amer Jerlagić. 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu