Bosna i Hercegovina     | 31.03.2021. 12:01 |

Čarapina: Pisanje projekata je treća vještina globalno uspješnog čovjeka

FENA Saopćenje

MOSTAR, 31. ožujka (FENA) - Dugogodišnji aktivist u nevladinim udrugama i bivši predsjednik Studentskog zbora Ivo Čarapina istaknuo je tijekom webinara o pisanju studentskih projekata kako je pisanje projekata treća vještina globalno uspješnog čovjeka.

Webinar je održan u utorak u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, a  predavanje o  pisanju projekata koje je održao Čarapina, pogledalo je više od devedeset studenata.

Naime, kao i proteklih godina Studentski zbor će raspisati natječaj za financiranje studentskih projekata, a preko webinara studenti Sveučilišta u Mostaru imali su priliku naučiti kako pravilno napisati projekt, te povećati svoje šanse da baš njihov projekt bude izabran od strane Studentskog zbora.

"Uz poznavanje engleskog jezika, rada na računalu, pisanje projekata je treća vještina globalno uspješnog čovjeka. Današnji studenti bi trebali znati napisati projekt ako misle biti uspješni u svojoj struci" , kazao je Čarapina.

Predsjednica Studentskog zbora Marija Baruna poručila je prisutnima kako će im vještina koju će naučiti na wbinaru pomoći ne samo tijekom studija već i dalje u životu.

Iz Stdentskog zbora navode kako se webinar može pogledati na poveznici: https://youtu.be/7T6tXQA-HBU, priopćeni je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu