Sport     | 15.04.2021. 10:07 |

Robert Hrkać izdao knjigu o najvećim nogometnim utakmicama 21. stoljeća

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 15. travnja (FENA) - Knjiga pod nazivom "555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća", čiji je autor Širokobriježanin Robert Hrkać, uskoro će biti predstavljena javnosti.

- Dvadeset godina zapisivanja rezultata raznih nogometnih natjecanja, od reprezentativnog, do klupskog nogometa konačno sam sažeo u jednu knjigu koja će biti prava poslastica za sve ljubitelje nogometa - kazao je autor Hrkać za Fenu.

Dodao je kako će knjiga do kraja travnja doći na police knjižara Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Republike Srbije.

Pritom je istaknuo da je naslov knjige hommage legendarnoj HRT-ovoj nogometnoj emisiji "Petica".

- U dvadeset poglavlja ove knjige čitatelji će uživati čitajući o utakmicama koje su se odigrale u razdoblju od 1. siječnja 2000. godine do sredine ožujka 2020. godine kada je počela pandemija koronavirusa. Također, posebna sam poglavlja posvetio utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i dosezima klubova iz BiH i Hrvatske u europskim natjecanjima - naglasio je Hrkać.

Prvu promociju knjige autor očekuje krajem ovog mjeseca, ovisno o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje budu na snazi.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu