Ekonomija     | 06.05.2021. 19:39 |

U ponedjeljak otvorenje MI prodavnice u Banjoj Luci

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. maja (FENA) - Nakon otvaranja prve poslovnice u Bosni i Hercegovini krajem prošle godine u Sarajevu, tehnološka kompanija Xiaomi uskoro otvara vrata još jedne MI prodavnice i to u centru Banje Luke.

U saradnji sa službenim Xiaomi distributerom, kompanijom Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo, i maloprodajnim partnerom, kompanijom IQ Mobile, nova Mi prodavnica na adresi Veselina Masleše 11, će 10. maja u 12 sati otvoriti svoja vrata uz specijalne poklone i pogodnosti za posjetitelje.

Za tu specijalnu priliku spremljeni su i brojni popusti za sve kupce koji posjete banjalučku MI maloprodaju na sam dan otvaranja. Broj proizvoda je za koje vrijede spomenuti popusti je ograničen, a kako bi što veći broj zainteresovanih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetitelj ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj cijeni.

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. i danas je internetska kompanija u čijoj su jezgri pametni telefoni i pametni hardver, zajedno povezani Internet of Things (IoT) platformom.

S jednakim naglaskom na inovacijama i kvaliteti, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu