Regija     | 10.06.2021. 17:42 |

Utvrđuje se uzrok smrti bivšeg načelnika ulcinjske policije

FENA Internet

ULCINJ, 10. lipnja (FENA) - Prvi rezultati istrage govore da je policajac Rudolf Elezović čije su beživotno tijelo u utorak večer pronašli pripadnici granične policije u rijeci Bojani u mjestu Sveti Đorđe u Ulcinju, izvršio samoubistvo, ali ima detalja koji na tu konstataciju stavljaju znak pitanja, rekao je nezvanično sugovornik "Vijesti".

Obdukcija je izvršena, a uviđajem rukovodi Više državno tužiteljstvo u Podgorici iz kojeg su priopćili da su formirali predmet povodom pronalaska muškog beživotnog tijela u rijeci Bojani, u mjestu Sveti Đorđe u Ulcinju.

Gore spomenutom izvoru je također rečeno da je Elezović imao prostrijelnu ranu u predjelu glave, ali oružje nije pronađeno

 Nestanak Elezovića prijavila je njegova supruga Marina 27. svibnja.

Elezović je bio na čelu policije u Ulcinju. Tu funkciju obavljao je skoro šest godina, sve do 2014. godine, kada ga je zamijenio Sead Đozović.

Prethodno je, također, nekoliko godina obavljao poslove na rukovodećim mjestima u Odjeljenju sigurnosti Ulcinj, a kasnije je bio i na odgovornim funkcijama u Sektoru granične policije.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu