Bosna i Hercegovina     | 19.07.2021. 13:18 |

Vukadin s predstavnicima Udruge obitelji poginulih o stambenom zbrinjavanju

FENA Saopćenje

LIVNO, 19. srpnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Vukadin održao je u Livnu radni sastanak s predstavnicima Udruge obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja HBŽ-a na kojem se razgovaralo o problemima s kojima se susreće ta udruga.

Kao najvažniji problem istaknuto je rješavanje stambenog zbrinjavanja preostalih obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja.

Predstavnici udruge izložili su Vukadinu sve što je dosad učinjeno na planu stambenog zbrinjavanja obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te što treba uraditi kako bi se ova kategorija stradalnika u Domovinskom ratu u cijelosti stambeno zbrinula.

Vukadin je istaknuo kako je u budućnosti potrebno aktivno razgovarati te proširiti razgovore i sastanke na kojima će sudjelovati i predstavnici resornog ministarstva financija i Uprave za pitanje branitelja HBŽ-a kako bi se napokon riješilo stambeno pitanje obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, priopćeno je u ponedjeljak iz Vlade HBŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu