Stranačke aktivnosti     | 02.08.2021. 12:20 |

Saopćenje za javnost DNS-a

FENA Saopćenje

Banja Luka, 02.08.2021. godine

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST, APEL GRANIČNOJ POLICIJI BiH
SVIM MEDIJIMA

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić uputio je apel rukovodstvu Granične policije BiH da efikasnijim radom smanje gužve na graničnim prelazima ka Crnoj Gori, jer brojne porodice s malom djecom satima čekaju na graničnim prelazima.

''Primjećujem da gužve na crnogorskoj strani nema, ali na graničnim prelazima BiH kolone su duge po nekoliko kilometara. Na ovim visokim temperaturama, roditelji sa malom djecom po nekoliko sati provedu u koloni. Nerijetko se dešava, kako su mi rekli granični policajci, da ljudi i kolabiraju'', navodi predsjednik DNS Nenad Nešić.

On ističe da razumije da je obaveza Granične policije da vodi računa i o bezbjednosti, o tome ko ulazi a ko izlazi iz zemlje.

''To se može raditi efikasnije, kao što rade kolege iz Crne Gore. Bake i deke, kao i roditelji sa malom djecom, sigurno nisu lica koja potražuje Interpol, niti se bave nezakonitim prenosom roba, pa samim tim njihove granične provjere mogu biti brže i efikasnije. Zato apelujem na rukovodstvo Granične policije da našim građanima olakšaju prelazak granice ka Crnoj Gori'', poručio je Nešić.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel