Kultura     | 13.08.2021. 10:07 |

OREA organizira treće izdanje Art Marketa

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. augusta (FENA) - Treće izdanje Art Marketa s ciljem nastavka uspješnog rada na afirmaciji kreativnih, domaćih brendova bit će održano 14. i 15. augusta u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja u organizaciji OREA. 

Organizatori su pripremili izuzetno bogat sadržaj za posjetioce koji će imati priliku uživati u rukotvorinama 58 izlagača. 

Za razliku od prethodnih godina, na Art Marketu izlažu samo kreativci koji su članovi OREA platforme, a za mlađe bit će organiziran Dječiji kutak s bogatim edukativnim i kreativnim radionicama. 

Ambasadorica i suosnivačica OREA-e Amra Džeko, izjavila je da će i ove godine svi posjetioci zasigurno pronaći nešto za sebe i ujedno uživati u sjajnoj atmosferi i zabavi koju Art Market pruža. 

- OREA Art Market sada već postaje tradicionalni događaj - mjesto susreta, dobre atmosfere i zabave, u kojem jednako uživaju izlagači i posjetioci. Prethodni Art Marketi su bili veoma posjećeni, a svi koji su ga posjetili opisali su ga kao savršeno mjesto i način za provesti kvalitetno vrijeme s porodicom i prijateljima. Riječ je o jedinstvenom dvodnevnom događaju promotivno-prodajnog, kulturnog, zabavnog i humanitarnog karaktera, koji je namijenjen promociji bh. brendova i razvoju malih poduzetnika - istakla je Džeko.  

Cijena ulaznice je dvije marke, a sav prihod od ulaznica kao i dio novca od svake prodane rukotvorine bit će doniran u humanitarne svrhe - za podršku Roditeljskoj kući udruženja Srce za djecu oboljelu od raka, saopćili su organizatori. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu