Stranačke aktivnosti     | 17.08.2021. 12:12 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Sarajevo, 17. august 2021.

MEDIJIMA

Saopštenje za javnost

Nosioci vlasti verbalno gase vatru, zabrinuti samo za vlastite pozicije i talove

Požari su još jednom ogolili svu nesposobnost naše vlasti, korupciju i poraz društva koje je zarobljeno u etnonacionalizmu. Od Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u kojem se Šefik Džaferović i Željko Komšić ne snalaze i verbalno gase vatru, umjesto da se u funkciju stave kapaciteti Oružanih snaga BiH, pa do Vlade Fadila Novalića koja je ogrezla u korupciji i neznanju i ovih kantonalnih ''mesija'' koji su pokazali svu svoju limitiranost i svu svoju energiju troše da uhljebe svoje kadrove umjesto onih SDA-ovih, vlasti su pokazale svu svoju nesposobnost koja je opasna po živote ljudi, saopštili su iz Nezavisnog bloka.

''Stare i nažalost i neke nove vlasti su nabavke helikoptera za ovakve slučajeve pripremale i radile na netransparentan način i nije im u prvom bio uspostavljanje vlastitih kapaciteta, društveni interes i briga za građanima, nego lični talovi. Sramno je da jedan helikopter kojeg Federalna uprava policije ima, zbog neodgovornosti vlasti nije u funkciji. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da niko neće odgovarati, ali građani imaju tu mogućnost da ovakve nosioce vlasti kazne na narednim izborima. Sa ovakvim vlastima, našem narodu je očito ostalo da gleda u nebesa i očekuje pomoć odozgor'', kazao je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

 Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu