Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje


„Vrijeme je da se konačno ogromno nezadovoljstvo naroda u Republici Srpskoj ispolji i da SNSD dobije jasnu poruku da je dosta i da treba da se sklone“, kaže Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a.

Crnadak kaže da se nakupilo previše toga, da narod ne može više gleda kako se halapljivo grabi i krade, kako su napravljeni porodično-kriminalni karteli koji kradu na javnim nabavkama i kako se čak i srednji nivo funkcionera u Republici Srpskoj brutalno obogatio:

„SNSD, pored toga što je potpuno okupirao RTRS, hoće da ugasi svaki opozicioni medijski glas, da onesposobi RTV BN, kao najveći slobodni medij i zato im se mora reći da nećemo dozvoliti medijski mrak u Republici Srpskoj“, ističe Crnadak.

Pored toga, kaže on, SNSD je blokirao Banjaluku i njen budžet, kako bi ispunio obećanje Milorada Dodika da će se osvetiti i kazniti Banjaluku što je glasala za PDP i opoziciju.

„Zato je obaveza svih nas da više ne ćutimo, da 2. oktobra budemo zajedno i da poručimu Dodiku i SNSD-u da ne može više ovako“, kaže Crnadak.

 

S poštovanjem,

Banja Luka, 23.9.2021.

Informativna služba PDP-a

 

 

 

PDP
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.