Ekonomija     | 02.11.2021. 14:15 |

U Sarajevu konferencija 'Sfera 2021: Tehnologija betona'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. novembra (FENA) - Deseta Međunarodna naučno stručna konferencija ''Sfera 2021: Tehnologija betona'' danas je svečano otvorena u Sarajevu.

Predsjednik Privredne komore FBiH Mirsad Jašarspahić naglasio je u uvodnom obraćanju važnost održavanja ovakvih događaja za BiH, s obzirom na to da se na jednom mjestu skupe regionalne kompanije i predavači koji imaju priliku razgovarati, razmjenjivati iskustva i predstavljati nove trendove i ideje.

Uime kompanije Sfera d.o.o. koja je organizator, obratio se Nedžad Memić koji se zahvalio svim učesnicima koji su prepoznali i podržali događaj, te im poželio dobrodošlicu u naredna dva dana koliko će konferencija trajati.

Konferenciju je podržalo 28 kompanija iz regije koji aktivno djeluju u tom sektoru.

Jedan od noviteta na konferenciji ove godine je što će organizatori drugog dana konferencije u saradnji sa izlagačem Baldinistudio iz Zagreba nagraditi pet učesnika trodnevnom Allplan Basic edukacijom u periodu od 25. do 27. novembra u Sarajevu. 

Za one koji ne mogu prisustvovati konferenciji osigurano je online praćenje putem stranice: https://www.facebook.com/www.mkvadrat.ba

Također, drugi dan konferencije bit će održana panel diskusija o temi konferencije u kojoj aktivno učestvuju svi izlagači, predavači i gosti, najavili su organizatori.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

U Sarajevu konferencija o razvoju sektora vodnih usluga u BiH

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel  

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'