Stranačke aktivnosti     | 02.11.2021. 14:33 |

Saopćenje za javnost DNS-a

FENA Saopćenje

Gradski odbor DNS Banjaluka će učestvovati u akciji sadnji novih sadnica u novom gradskom parku, kao i u našim alejama, koju je pokrenuo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

-Banjaluka je oduvijek nosila epitet grada zelenila i ne smijemo dozvoliti da se zbog blokade skupštinske većine ta laskava titula izgubi. DNS će donirati sredstva za sadnice kojima ćemo uljepšati naš grad i pozivamo sve naše članove i simpatizere, ali i sve Banjalučane da učestvuju u ovoj akciji i na taj način održimo redovnu sadnju novih sadnica u našem gradu – saopšteno je iz Resornog odbora za privredu, ekonomiju i infrastrukturu GrO DNS Banjaluka.

- Zajedno sa gradonačelnikom moramo spriječiti uništavanje zelenila Banjaluke i nastaviti da poboljšavamo izgled našeg grada. Suludo je da odbornici većine, koji bi trebalo da rade u korist grada i građana, ukinu sva sredstva namijenjena za sadnju novog drveća u Banjaluci samo da bi spriječili izgradnju novog gradskog parka. Srećom, u ovom gradu je više nas koji ne gledamo sitne partijske interese već radimo za ljude i život Banjaluke – poručio je predsjednik Gradske organizacije DNS Banjaluka Radislav Jovičić.

Predsjednik Gradske organizacije DNS Banjaluka

Radislav Jovičić

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

DNS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost DNS-a

Saopćenje za javnost DNS

Saopćenje za javnost DNS

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu