Stranačke aktivnosti     | 11.11.2021. 14:47 |

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH SBŽ

FENA Saopćenje

 ŽO HDZ BiH ŽSB: Osuđujemo ratnohuškačku retoriku, puna podrška predsjedniku Čoviću!

- Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna najoštrije osuđuje ratnohuškačku retoriku, neprihvatljive i apsurdne izjave dijela političkog Sarajeva kao svojevrsni nasrtaj na suverenitet Bosne i Hercegovine kroz populističko zastrašivanje javnosti, zaključak je to sa 14. redovite sjednice Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna održane ovaj utorak u Vitezu.

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna poziva javnost da izjave predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, kao i drugih tzv. političara, zanemari kao potpuno besmislene.


Uz to, Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna daje punu podršku predsjedniku dr. Draganu Čoviću u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima koja za cilj imaju pronalazak rješenja za izlazak iz krize u kojem se Bosna i Hercegovina danas nalazi. Kontinuiran rad na međunarodnom planu rezultirao je velikim zanimanjem najznačajnijih europskih i svjetskih dužnosnika u BiH i okruženju, koji su se uključili u problematiku pronalaska rješenja za usvajanje novog Izbornog zakona BiH koji za cilj ima ravnopravnost hrvatskog i svih drugih naroda u BiH, a koja je zajamčena Washingtonskim i Daytonskim mirovnim sporazumom odnosno Ustavom BiH.

Također, na sjednici Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna održanoj u utorak razgovarano je o Izmjenama i dopunama Proračuna ŽSB za 2021. godinu te Nacrtu Proračuna ŽSB za 2022. godinu. Data je puna podrška ministrima HDZ-a BiH u Vladi ŽSB i zastupnicima u Saboru ŽSB da poduzmu aktivnosti kako bi se Proračun ŽSB za 2022. godinu osvojio do kraja godine, ali i pronašao način da gore navedeni bude efektivno razvojni kroz realizaciju velikih i važnih infrastrukturnih projekata u općinama u ŽSB koji će omogućiti jači gospodarski razvoj te uz to poboljšati status zaposlenih u javnom sektoru u ŽSB.

Ured za informiranje ŽO HDZ BiH ŽSB

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu