FENA biznis     | 29.11.2021. 10:01 |

Nove funkcionalnosti aplikacije Raiffeisen Mobilno Bankarstvo

FENA Saopćenje

 

NOVE FUNKCIONALNOSTI U OKVIRU RAIFFEISEN MOBILNOG BANKARSTVA

·         Drugi rođendan nove RMB aplikacije

·         Raiffeisen Mobilno Bankarstvo najbolje ocijenjena aplikacija od strane korisnika

·Raiffeisen Mastercard® Shopping kartica slavi 10. rođendan i donosi Vam specijalni popust do kraja godine.

U cilju poboljšanja korisničkog iskustva klijenata, nova aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo je sada bogatija za nove funkcionalnosti. Riječ je o aplikaciji koja uspješno funkcioniše već dvije godine i koja se pokazala kao veliki uspjeh uz udvostručen broj novih korisnika u jednoj godini i visok stepen zadovoljstva klijenata. Raiffeisen Mobilno Bankarstvo korisnici su, putem Play Store i App Store, ocijenili kao najbolju aplikaciju na tržištu BiH pri čemu su uzete u obzir samo aplikacije sa više od 30 ocjena korisnika.

Odnedavno, RMB korisnici mogu putem web linka samostalno izvršiti reaktivaciju pristupnih kodova za aplikaciju. To znači da korisnici kojima se zbog pogrešno unesenog koda aplikacija zaključa mogu u svega nekoliko minuta generisati novi kod putem web stranice Banke. Mogućnost samostalne aktivacije aplikacije dostupna je i prilikom zamjene mobilnog uređaja.

Također, u okviru ove aplikacije dostupna je funkcionalnost „Moj finansijski izvještaj“ koja predstavlja analizu transakcija i potrošačkih navika klijenta, te načina korištenja kartica predstavljenu u okviru widgeta na početnoj strani RMB aplikacije.

Putem opcije „Plati kontaktu” u okviru Raiffeisen Mobilnog Bankarstva klijenti imaju mogućnost prijema i slanja novca kontaktima iz imenika telefona, bez potrebe za posjetom poslovnici Banke. Postojeći RMB korisnici mogu u okviru aplikacije registrovati račun za prijem i slanje uplata. Da bi osobe koje nemaju račun u Raiffeisen banci niti instaliranu RMB aplikaciju primile novac, potrebno je najprije da instaliraju aplikaciju te da u okviru nje registruju račun.

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Belma Hadžiomerović (033 287 452, belma.hadziomerovic@raiffeisengroup.ba),

Amra Tabaković (033 287 655, amra.tabakovic@raiffeisengroup.ba) ili

Irma Ahmetspahić (033 287426, irma.ahmetspahic@raiffeisengroup.ba)

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Nove izložbe u Raiffeisengaleriji i tokom ove godine

Raiffeisen club studentski kutak na Ekonomskom fakultetu

Potvrđen rejting 'A' za Raiffeisen Bank International AG

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu