Stranačke aktivnosti     | 15.12.2021. 08:14 |

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH SBŽ

FENA Saopćenje

ZASTUPNICE U SLUŽBENOJ POSJETI  SABORU RH

Izaslanice ŽO HDZ BiH ŽSB, zastupnice u Saboru ŽSB: Zdenka Džambas, Suzana Krišto, Antonija Miličević i Dajana Maros, danas 14.12.2021., posjetile su Sabor Republike Hrvatske, gdje su se sastale sa zastupnicima iz XI. izborne jedinice: Zdravkom Bušić, Radojom Vidovićem i Nevenkom Barbarićem.

Zastupnice su upoznale predsjednicu Odbora za Hrvate izvan RH, gđu Zdravku Bušić, o aktualnoj političkoj i ekonomskoj situaciju u ŽSB s naglaskom na oblasti obrazovanja, kulture i pitanja mladih.

U razgovoru je istaknuto da su planirana veća proračunska sredstva za Hrvate izvan RH, te jedinstveni stav sudionika razgovora da  trebamo nastaviti na zajedničkom djelovanju, koji će doprinijeti poboljšanju životnih uvjeta na prostoru ŽSB.

Na odvojenom sastanku, zastupnik i predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović upoznao je zastupnice sa aktivnostima u svezi posjete predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića BiH i naporima koji se ulažu za izmjene Izbornog zakonodavstva i europskog puta BiH.

Ured za informiranje ŽO HDZ BiH ŽSB

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH ŽSB

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH SBŽ

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH SBŽ-a

Promo

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel  

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'