Ekonomija     | 08.03.2022. 10:55 |

GK FBiH poziva poduzetnice i žene u svijetu biznisa na online B2B susrete

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. ožujka (FENA) - Gospodarska komora FBiH čestitala je svim ženama 8. ožujka - Međunarodni dana žena te pozivala poduzetnice i žene u svijetu biznisa na intenzivne online B2B susrete, koji će biti organizirani tijekom ožujka u okviru projekta "B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje poduzetnica i žena u biznisu". 

 

U saradnji s Gender Centrom Vlade FBiH, Gospodarska komora FBiH izradila je jedinstvenu B2B platformu koja omogućava besplatno online predstavljanje biznisa poduzetnica i uspješnih žena iz svijeta biznisa, njihovu veću vidljivost, ali prije svega platformu koja omogućava njihovo online umrežavanje - komuniciranje i online sastanke, a što je od krucijalnog značaja u osnaživanju žena, navode iz Komore.

Istovremeno, B2B platforma omogućava niz korisnih informacija i savjeta, naročito informacija o javnim pozivima i grantovima domaćih i međunarodnih donatora, ističu dalje.

Iz GK podsjećaju kako je B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje poduzetnicama i ženama u svijetu biznisa na raspolaganju od 19. studenoga 2021. godine ali ovim putem simbolično, povodom 8. ožujka - Međunarodnog dana žena, dodatno pozivaju poduzetnice i žene u biznisu na online B2B sastanke, a u cilju njihovog dodatnog umrežavanja i osnaživanja, ali i ukazivanja na njihovu snagu u poslovnom svijetu i značaj u pokretanju ekonomije te potrebu za većom rodnom ravnopravnosti na tržištu rada.

Za zakazivanje online B2B poslovnih sastanaka ili online poruka, potrebno je izvršiti besplatnu registraciju kao član i/ili registrirati biznis prema uputstvu navedenom na https://b2b-kfbih.com/.

Nakon registracije, stiče se mogućnost korištenja svih alata B2B platforme, pregledanje profila već registriranih članova i biznisa po sektorima, te zakazivanja online sastanka sa željenim članom i/ili biznisom u rubrici predviđenoj za iste. Tim iz podrške će kontaktirati stranu s kojom želite imati sastanak, i poslati poziv za sastanak putem Zoom platforme, objasnili su Centra za promociju i edukaciju.

Online B2B susreti bit će dostupni na stranici www.b2b-kfbih.com.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Maslinarstvo je grana budućnosti u Hercegovini - konferencija (VIDEO)

Online platforma 'e-sajam.ba' puštena u rad

TKT online Fest - Kreacija TKT- festa na virtuelnoj pozornici

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu