Bosna i Hercegovina     | 26.04.2022. 11:01 |

Tečaj engleskog jezika HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

FENA Saopćenje, Foto/

MOSTAR, 26. travnja (FENA) - HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, u suradnji s Narodnom knjižnicom Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), organizira tečaj engleskog jezika.

Tečaj engleskog jezika izvodi profesorica engleskog jezika i književnosti Andrea Biško, koja je obrazovanje i dugogodišnje iskustvo stekla na Sveučilištu u Mostaru i Universite de Poitiers u Francuskoj. Andrea Biško je ujedno i osnivačica prve "Ed-Tech" škole engleskog jezika u Mostaru za djecu i odrasle "The English Academy", koja svojim polaznicima nudi obrazovanje prilagođeno suvremenom životu.

"Naglasak je na komunikaciji na engleskom jeziku, prilikom čega se primarno razvijaju govorne vještine i sposobnost spontane i točne komunikacije na engleskom jeziku. Budući da program ne slijedi isključivo jednu knjigu ili udžbenik, nego uvrštava interaktivne i interdisciplinarne aktivnosti na engleskom jeziku potpomognute tehnologijom, na zanimljiv i pristupačan način osposobljava svoje polaznike za aktivno pričanje na engleskom jeziku", priopćeno je iz mostarskog Napretka.

Program traje dva mjeseca, a s radom kreće 9. svibnja.

Radionice će se održavati dva puta tjedno u multifunkcionalnoj prostoriji Narodne knjižnice HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Čestitka HKD Napredak povodom Ramazanskog bajrama

Središnja uprava HKD 'Napredak' donijela Odluku o osnivanju Kluba gospodarstvenika

Čestitka Središnje uprave HKD Napredak prigodom 32. obljetnice HVO-a

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel