Bosna i Hercegovina     | 30.05.2022. 15:30 |

Čapljina treći put ugostila dječji festival 'FutureA'

FENA Saopćenje, Foto/ Grad Čapljina

ČAPLJINA, 30. svibnja (FENA) - Dječji festival "FutureA" održan je u ponedjeljak u Čapljini, a organizatori ovog festivala namijenjenog djeci uzrasta od 6 do 16 godina bili su Grad Čapljina i udruga "Out of area" iz Nizozemske.

“Danas je Čapljina s vama djeco najbogatiji grad u regiji, dan ispunjen smijehom, radosti i veseljem uz igru, spektakularnu zabavu i točke vaših prijateljica i prijatelja iz škole koji uz ekipu FutureA festivala već treću godinu zabavljaju djecu, ne samo Čapljine, već cijele Hercegovine”, rekao je gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić na otvaranju festivala, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Stotinu nizozemskih volontera i 20 volontera Srednje škole Čapljina postavilo je scenu na kojoj su se smjenjivale kreativno osmišljene radionice za djecu kao što su ples, igre loptom, ribolov, izrada nakita, bojenje lica, crtanje majica i lica, XXL Twister i razne druge što je onim najmlađima pružilo zabavu, veselje, edukaciju i fizičke aktivnosti.

Djeca su na Trgu kralja Tomislava također mogla uživati u upoznavanju omiljenih likova iz bajki, a djecu su zabavile i ekipe čapljinskih mažoretkinja, plesni klub Angels i Zumba Kids plesnog kluba Erigo-D.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Održan 4. dječji festival 'FutureA' u Čapljini

Festivalom 'FutureA Kids' započelo obilježavanje Dana Konjica

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel