Bosna i Hercegovina     | 01.09.2022. 09:25 |

Telemach - Utakmice košarkaša BiH otključane za cijelu Bosnu i Hercegovinu na EON platformi

FENA Saopćenje, Foto/ Telemach

PROMOTIVNI SADRŽAJ:

SARAJEVO, 1. septembra (FENA) - Kompanija Telemach BH svjesna značaja koji aktuelni plasman naših košarkaša i košarkašica ima, ali i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve i Zmajice, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u periodu od 1.9. u 11 sati, do 18.9.2022. u ponoć, preko EON-a.

Uz to, u navedenom periodu, svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivna informativa i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najslušaniji muzički hitovi na IDJTV, najbolja zabava za cijelu porodicu na Nova S, kao i mnogi drugi.

Potrebno je samo da se prijavite putem linka https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/ nakon čega ćete dobiti SMS sa potvrdom o uspješnoj prijavi i pristupnim podacima za EON.

Telemach BH već 4 godine podržava košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. „Sa ponosom ističemo da smo uz naše košarkaše i košarkašice bili i u ona manje zlatna vremena kada je bio u pitanju opstanak reprezentacija. Bili smo i bit ćemo podrška Košarkaškom savezu BiH jer smo svjesni veoma pozitivne priče i njihovog značaja za promociju Bosne i Hercegovine širom svijeta. Sa ponosom smo, kao i većina građana Bosne i Hercegovine, pratili dosadašnje utakmice i uspjehe naših reprezentativaca i reprezentativki. Koristimo ovu priliku da im poželimo uspjeh i sreću na Eurobasketu, ali i čestitamo što su nas učinili ponosnim, a ime Bosne i Hercegovine ponovo ukrasili sportskim uspjesima“, istakao je Admir Drinić, CEO Telemach BH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu