Servisne informacije     | 06.02.2023. 09:14 |

U BiH narednih dana pretežno vedro, jutarnje temperature i do minus 13

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. februara (FENA) - U utorak, 7. februara, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne bit će pretežno vedro. U ostatku zemlje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz djelomično razvedravanje poslijepodne.

Vjetar u Bosni slab, sjeverni i sjevereoistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnja temperatura od -11 do -4, na jugu do 2, a dnevna od -4 do 2, na jugu zemlje do 6 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U srijedu, 8. februara, u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne bit će pretežno vedro. U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme, uz povremeno provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperatura od -11 do -5, na jugu do 1, a dnevna od -4 do 2, na jugu zemlje do 6 °C.

U četvrtak, 9. februara, bit će pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -13 do -5, na jugu do 0, a dnevna od -4 do 3, na jugu zemlje do 7 °C.

U petak, 10. februara, bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -11 do -4, na jugu do 0, a dnevna od 0 do 5, na jugu zemlje do 10 °C, navodi se u saopćenju. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Sunčano do pretežno oblačno vrijeme narednih dana u BiH

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme u naredna četiri dana

Na Bjelašnici -17, najtoplije u Neumu 4 stepena

Promo

M:tel usvojio dividendnu politiku: Akcionarima zagarantovano najmanje 50 posto neto dobiti

Fantastična ponuda za najbrže - Xiaomi 14 sa Redmi Pad tabletom na poklon

Trivan: Uspešnost m:tel-a ključna je za rast cele privrede