Ekonomija     | 10.03.2023. 14:25 |

Novi telefon po povoljnoj cijeni u m:tel web shop-u

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

BANJALUKA, 10. ožujka (FENA) - Iz kompanije m:tel pozvali su građane da iskoriste ožujsku ponudu u njihovom web shop-u za nabavku novog telefona po povoljnijoj cijeni i na rate.

 

U ovoj kompaniji nude četiri odlična modela velikih, izvanrednih ekrana i glavne kamere od 64 MP s kojima, ističu, nema kompromisa po pitanju kvaliteta slike.

Xiaomi Mi 10T je divan u svim aspektima, dat će vam punu slobodu da iskažete svoju kreativnost. Moćne funkcije trostruke kamere i selfi kamere od 20 MP omogućit će vam sjajne fotografije, a snažne performanse snagu za sve što vam je potrebno da uradite.

Telefon sa stilom, Mi 11 Lite 5G je uglađen, tanak i lagan. Upečatljiv prsten daje dodatni šarm i okružuje moćnu glavnu kameru pored koje su i ultra širokougaona kamera od 8 MP i makro kamera od 5 MP. Filmski efekti na kameri dat će posebnu draž vašim snimcima i podići će ih na viši nivo.

Mi 11 Lite 5G  je spreman za sve zadatke u punoj brzini, izaberite model koji vam više odgovara,Mi 11 Lite 5G 6/128 GB ili Mi Lite 5G 8/128 GB.

OnePlus Nord CE je svestrani model koji kombinuje elegantan izgled s odličnom baterijom, trostrukom kamerom i moćnim karakteristikama. AI detekcija scene automatski prilagođava podešavanja kamere, poput boje, kontrasta i ekspozicije, za savršene, vjerodostojne fotografije.

Sjajne modele Xiaomi Mi 10T, Mi 11 Lite 5G ili OnePlis Nord CE potražite u m:tel ponudi uz preporučenu Pretplata Top tarifu.

Za više informacija o ponudi posjetite najbliže prodajno mjesto ili pozovite 0800 50000, priopćili su iz m:tel-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Siguran NET - vaš štit protiv virusa

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'