Ekonomija     | 21.03.2023. 12:57 |

YOUNG LIONS BiH ima uzbudljive vijesti za sve mlade osobe zaposlene u kreativnoj industriji u BiH!

FENA Promotivni tekst, Foto/ Via Media

SARAJEVO, 21. mart (FENA) - YOUNG LIONS BiH ima uzbudljive vijesti za sve mlade osobe zaposlene u kreativnoj industriji u BiH.

Ipak, ove vijesti nisu za sve mlade osobe, već one u kojima kuca kreativno lavlje srce dovoljno spremno da iskoristi priliku koja se ukaže, dovoljno hrabro da u kratkom roku da najbolje od sebe i dovoljno ludo da se već sada vidi kao takmičara na takmičenju CANNES YOUNG LIONS, koje se održava u junu 2023. godine u Cannesu!

Mladi lavovi i lavice koje se prepoznaju u ovom pozivu, bave se digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću, bilo u agenciji ili kao freelancer. Rođeni su nakon 23.06.1992. godine i imaju jednako hrabrog, ambicioznog i kreativnog kolegu ili kolegicu, sa kojim će se do 10.04.2023. godine. Na stranici www.younglionsbih.ba, prijaviti na YOUNG LIONS BiH takmičenje.

Šesto po redu YOUNG LIONS BiH takmičenje, kao dio Internacionalnog CANNES YOUNG LIONS Competition-a odvija se pod pokroviteljstvom Branding konferencije a u organizaciji Via Media agencije, i predstavlja fantastičnu priliku za mlade kreativce da pokažu svoje talente i steknu priznanje na domaćoj i globalnoj sceni.

Pobjednici YOUNG LIONS BiH će imati priliku da prisustvuju Međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions, koji je svjetski poznat događaj koji okuplja najbolje umove u oglašavanju i kreativnosti. Ovo je prilika za umrežavanje s liderima u industriji, prisustvovanje razgovorima i radionicama i vrijedan uvid u reklamnu industriju.

Dakle, ako ste mladi kreativac koji želi biti prepoznatljiv u industriji, evo prilike koju ne smijete propustiti. Pronađite svoj lavovski par i prijavite se putem stranice younglionsbih.ba, pokažite da „You Cannes bite!“ jer ovo bi mogao biti početak uzbudljivog putovanja u vašoj karijeri. Sretno!

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'