Ekonomija     | 30.05.2023. 14:42 |

Zvjezdani glamur impresivnih modela iz m:tel ponude

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

MOSTAR, 30. maja (FENA) - HUAWEI nova 10 Pro je telefon koji će vam privući pažnju prvo predivnim izgledom a onda i mogućnostima. Telefon za selfije kakve do sada niste imali, idealan je za snimanje prednjom kamerom, kao i za sve one koji žele vrhunski uređaj srednje klase sa premium karakteristikama.

Zanosni, maštoviti dizajn HUAWEI nova 10 Pro jasno ističe telefon, stil inspirisan svemirom i svjetlošću zvijezda, naglašen je upečatljivim okvirom kamere sa zlatno-orbitalnim prstenom.

Nevjerovatna dualna prednja kamera od 60 MP sa ultra širokougaonom kamerom i opcijom snimanja 4K video sadržaja takođe izdvaja ovaj model.

HUAWEI nova 10 Pro ima i moćan sistem zadnjih kamera, fantastičan veliki ekran, energetski efikasnu bateriju podržanu super brzim punjačem. Snagu mu daju odlični čipset i 8 GB RAM memorije, a u m:tel ponudi na raspolaganju vam je model sa čak 256 GB interne memorije, više nego dovoljno da sačuvate sve što želite.

HUAWEI Nova 10 SE je pristupačan model koji definitivno ima šta da ponudi. Lagan, tankog dizajna, sa moćnim kamerama i baterijom, ovaj uređaj osvaja na prvu.

Vrhunska trostruka kamera sa glavnom kamerom od 108 MP omogućava izvanrednu rezoluciju, bilježeći do sada neprimijećene detalje koje je uživanje otkrivati na izvanrednom velikom ekranu. Dugotrajna baterija podržana je super brzim punjačem.

Ove sjajne uređaje potražite u m:tel ponudi i spojite ih sa nekom od pretplata tarifa za najbolju komunikaciju. Za više informacija posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

m:tel dobitnik nagrade za najbolju društveno odgovornu kompaniju u regiji

M:tel: Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš

U m:tel - ovoj ponudi tarifa za Myki pametni sat

Promo

Savjeti iz Hemofarma - Kratki vodič za zdravlje srca

Dr. Gabor Mate stiže u BiH

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference