Ekonomija     | 05.12.2023. 13:54 |

m:tel na druženju sa studentima Fakulteta elektrotehnike u Tuzli

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

BANJALUKA, 5. decembra (FENA) - U multimedijalnoj sali Fakulteta elektrotehnike u Tuzli predstavnici tima za ljudske resurse kompanije m:tel su kroz interaktivno predavanje razgovarali sa studentima treće i četvrte godine o važnim temama koje se tiču njihove budućnosti.

Predavači su predstavili aktuelni konkurs za 14. generaciju m:tel stipendista koji je otvoren do 15. decembra ove godine, a osim toga su studente upoznali sa procesom pripreme za intervju, situacijama i očekivanjima koje im predstoje na početku razvoja karijere, s obzirom na to da je zaposlenje prva važna stepenica u karijeri nakon završetka studiranja.

Studenti su iz prve ruke dobili savjete kako napisati dobar CV, o čemu treba voditi računa na razgovoru za posao te su saznali kako se odvija proces selekcije.

Takođe, studentska praksa u kompaniji m:tel se pokazala kao odličan način da iskusni i kvalitetni mentori upoznaju mlade kolege o tehnologijama i procesima jednog savremenog telekom sistema pa je i ovoga puta bilo zanimljivih pitanja na tu temu.

Širenjem praktičnog znanja studenti mogu pronaći svoje mjesto upravo u m:tel-u i uspješno zakoračiti na tržište rada.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Televizija dostupna svima - m:SAT

U m:tel ponudi: Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon

Izabrane najbolje aplikacije sedmog m:tel App takmičenja

Promo

Trivan: Uspešnost m:tel-a ključna je za rast cele privrede

Samsung predstavlja novu i poboljšanu fitness narukvicu, Samsung Galaxy Fit3

Otvoren međunarodni javni konkurs NLB Grupe za mlade umjetnike