Ekonomija     | 13.02.2024. 12:47 |

Telemach predstavio novi poboljšani EON Video Klub

FENA Muhamed Hadžibegić, Foto: Amer Kajmović

SARAJEVO, 13. februara (FENA) - Kompanija Telemach BH predstavila je danas u Sarajevu novi EON Video Klub na svojoj TV platformi, koji modernim i inovativnim interfaceom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline transformiše iskustvo gledanja filmova i serija bilo gdje i blo kada.

Na prezentaciji je navedeno da je sve to već dostupno EON korisnicima bez dodatnih troškova u okviru EON Video Kluba, sa više od 25.000 naslova filmova, serija i dokumentaraca, što ga čini najvećom platformom videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

Istaknuto je da je EON Video Klub dizajniran da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu s onim što gledatelj najviše voli gledati, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja i čineći svaku filmsku večer posebnom.

Posebna novost je što sada postoji mogućnost preuzimanja sadržaja offline na mobilnom telefonu ili tabletu, tako da korisnici svoje omiljene emisije, filmove i serije mogu gledati bilo kada i bilo gdje.

Generalni direktor kompanije Telemach BH Admir Drinić izjavio je da unaprjeđenje EON Video Kluba pokazuje njihovu posvećenost inovacijama.

- Naša strategija, fokusirana na budućnost, osigurava nastavak razvoja EON-a, donoseći napredne funkcije i još bogatije iskustvo gledanja našim korisnicima, učvršćujući Telemachovu poziciju lidera u zabavi "on demand" - rekao je Drinić.

Direktorica Sektora za razvoj proizvoda u Telemach BH Emina Dervišević izrazila je uvjerenje da će novi EON Video klub osvojiti korisnike svojim jedinstvenim sadržajem i inovativnim funkcionalnostima među kojima se posbeno izdvaja opcija gledanja sadržaja offline.

Naglašeno je EON Video klub donosi najnovije filmove i serije, a dostupni su u HBO OD, CineStar Premiere Plus, Pickbox NOW, IDJ Kids Play, Nick+, National Geographic, Nova Plus, Marquee i mnogim drugim katalozima.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Telemach BH otvorio poslovnicu u sarajevskom naselju Otoka

Najaktivniji učesnici Job Lab radionica posjetili direkciju Telemacha BH

Promo

Novi ciklus Škole plivanja na Olimpijskom od 15. maja

m:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu

Аlkaloid - Rezultati rada za period januar-marta 2024. godine